Direct naar de inhoud.

Kerstmarkt Borger voor de 11e keer

  • door:
  • op:
Kerstmarkt in Borger (voor de 11e keer)

BORGER – De kerstman opent zaterdag 7 december om 12.00 uur voor de 11 keer de Kerstmarkt in Borger. Met o.a. gratis rondrit in de arrenslee, muziekoptredens en leuke kramen. Ook dit jaar weer met veel deelnemers uit Noord – Nederland. Met heel veel lekkers en leuks voor de komende feestdagen.

Deelnemers uit de brede regio

Ook dit jaar heeft de markt weer een groot aantal deelnemers. De deelnemers komen o.a. uit Borger en Nieuw-Buinen. Maar de organisatie is ook blij verrast met de deelnemers uit o.a. Overijssel. Het evenement heeft een hele goede naam neergezet die ver buiten de regio Borger bekend is. De organisatie is super trots! Meer dan 60 deelnemers zullen a.s. zaterdag het rondje Grote Brink – Achter de Brink in het centrum van Borger helemaal in kerstsfeer gaan brengen.

Gevarieerd aanbod

Voor de kerstmarkt in Borger geldt ieder jaar dat iedereen welkom is als deelnemer. Diverse verenigingen grijpen dit evenement aan om samen als club een extra centje voor de clubkas te verdienen. Maar ook de ondernemers die mee doen, doen het niet zo maar. Ze vinden dat ze er bij moeten zijn om zich aan de bezoekers te laten zien. De organisatie is daarom ook weer heel blij met het mooie gevarieerde aanbod van de deelnemers. Met o.a. warme chocolademelk, foodtrucks, muziek en zang en mooie hebbedingetjes.

Arrenslee

Omdat het vorig jaar goed is bevallen, is uiteraard de Kerstman ook dit jaar weer aanwezig met zijn arrenslee. Iedereen mag gratis een rondje mee.

Parkeren

Parkeer uw auto op een van de parkeerplaatsen die daarvoor beschikbaar zijn. Kies voor de parkeerplaatsen waar u lang mag parkeren. De parkeerplaatsen bij Boni en Borgerhof zijn beperkt beschikbaar. Vrijwilligers van de kerstmarkt zijn op deze parkeerplaatsen aanwezig om alles in goede banen te leiden. De parkeerplaatsen aan de Achter de Brink zijn afgesloten.

Wegens verbouwingswerkzaamheden aan de Grote Brink is de indeling aan die kant van de kerstmarkt dit jaar anders dan gebruikelijk. Op de website www.kerstmarktborger.nl is alle informatie te lezen over dit gezamenlijke evenement in Borger.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal