Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Speciale kerstprogrammering op RTV1 televisie

RTV1 – Tijdens de donkere dagen voor en tijdens Kerst heeft RTV1 een speciale kerstprogrammering op televisie. Het draait deze dagen vooral om gezelligheid en dat hebben we ook proberen te brengen in onze speciale programmering.

De kerst begint al op zondag 22 december. Om 12u zenden we Insight Worship Kerst 2019 uit. Dit grote jongerenevenement in Stadskanaal staat volledig in het teken van Kerst en de geboorte van Jezus. 1000 jongeren hebben dit evenement al ervaren op zaterdag 14 december in het Pagedal en RTV1 zendt dit evenement uit. Dat wordt dus (na)genieten!

Tijdens kerstnacht zenden wij 1 met Kerst uit. Een gesprek met de burgemeester van Stadskanaal over het afgelopen jaar. Froukje de Jonge is hierin openhartig over de gebeurtenissen van 2019 in de gemeente Stadskanaal. Daarnaast zenden wij de Winterse 50 uit. Een samengestelde lijst met de beste kerstnummers van 2019. Het Bewogen Hart mag natuurlijk niet gemist worden op deze avond en zal een korenspecial uitzenden met christelijke kerstnummers. Om de avond af te sluiten kunt u kijken naar een gezamenlijke kerkdienst uit 2017 met het thema ‘op weg naar het licht’.

Op eerste kerstdag zenden we om 12u de gezamenlijke kerkdienst uit 2019 uit. Deze kerkdienst is opgenomen in het Pagedal en is tot stand gekomen door 5 kerken uit Stadskanaal en Nieuw-Buinen. Het thema van deze dienst is ‘Hier wordt gebouwd’. ’s Avonds hebben we een speciale kerstuitzending van Het Artiesten Festival en Muziek van eigen Bodem. Beide programma’s staan in het teken van Nederlandstalige kerstmuziek.

Op tweede kerstdag zenden we de kerstuitzending van Het Artiesten Festival uit van 2018. We herhalen de Winterse 50 en het programma 1 met Kerst. Er is dus genoeg te bekijken tijdens de kerstdagen op RTV1

Hieronder ziet u de gehele programmering:

22 december 12u: Bewogen Hart Special: Insight Worship Kerst 2019
15u: Blueprint
16u Kabelkrant

24 December 19u 1 met Kerst In gesprek met Froukje de Jonge
20u Winterse 50
21u Bewogen Hart Kerst
22u Kerstclips
22.30 Bewogen Hart Special: Gezamenlijke Kerkdienst 2017
00.00u Kabelkrant

25 december
12u Bewogen Hart Special: Gezamenlijke Kerkdienst 2019
13.30 Kabelkrant
19u Het Artiesten Festival Kerstspecial 2019
20u Kerstclips
21u Muziek van Eigen Bodem Kerst
Elke 3 uur herhaling

26 december
19u Het Artiesten Festival Kerstspecial 2018
20u Winterse 50
21u 1 met Kerst In gesprek met Froukje de Jonge
Elke 3 uur herhaling

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.