Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

HCSO Meisjes B1 zaalkampioen

STADSKANAAL – Afgelopen zaterdag heeft het Meisjes B1 team van Hockeyclub Stadskanaal haar laatste zaalwedstrijden gespeeld en de zaalcompetitie afgesloten als echte kampioenen. Alleen HVA wist vorige week nipt 3 puntjes van ze af te pakken, de overige wedstrijden werden allemaal gewonnen.

Op de foto: Jolien Wolters, Loïs Op ‘t Ende, Isabel Hoekman, Kaylee van Wattum, Iris de Jonge, Leonie Kramer, Merel Wientjes, Sofie Bolsenbroek, Yasmine Bolmer, Ismay Siemons, Birgit Kamphuijs, Minke Overdiep, Mikki Tam, Daniëlle Bunk, Marit Heijerman

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.