Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gezellig ‘Oktoberfest’ in Veendam

F: Peter Panneman

VEENDAM – Zaterdagavond 5 oktober stond de Sorghvliethal op zijn grondvesten te trillen, tijdens de 6e editie van het Oktoberfest. De vele bezoekers waren naar een sfeervolle, bijna uitverkochte, Sorghvliethal gekomen.

De bierkranen stroomden rijkelijk en met braadworsten op de bakplaat werd het één groot gezellig feest. De muzikale optredens van “Het Feestteam, Die Tolle Leute, Die Lustige Moeflons, Orlando “Zwarte Jannes” en Peter Mans zorgde voor een hoop variatie en interactie met het publiek.

(Peter Panneman)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.