Direct naar de inhoud.

Veilig fietsen in Veendam voor 65-plussers

  • door:
  • op:
Fietsclinic ‘Veilig op pad’ voor 65-plussers

VEENDAM – Op woensdagmiddag 8 mei organiseert Verkeerswijzer Groningen samen met de sportconsulent Senioren van de gemeente Veendam een fietsclinic voor 65-plussers. De fiets is onmisbaar voor de meeste Nederlanders. Helaas gebeuren er veel ongelukken met de fiets. Verkeerswijzer Groningen heeft als doel om hier wat aan te doen. Tijdens de clinic leren de deelnemers wat te doen om fit en veilig te blijven fietsen.

Programma

Het programma begint om 13.30 uur met een presentatie over veilig fietsen. Praktische oefeningen worden afgewisseld met informatie. Na de pauze wordt de fietsvaardigheid getraind op het vaardigheidscircuit. Daar kan geoefend worden met een elektrische fiets, driewieler of een gewone fiets. Voor dit onderdeel heeft u uw eigen fiets nodig. Kom dus zeker op de fiets naar de clinic. Om 15.45 uur wordt de middag afgesloten.

Datum en locatie

De fietsclinic vindt plaats op 8 mei van 13.30 uur tot ongeveer 16.00 uur. Locatie:  Sorghvliethal, Jan Salwaplein 1, 9641 LN Veendam. Kosten: € 2,00 (kan bij aanvang contant voldaan worden).

Aanmelden:

Wilt u graag deelnemen aan deze clinic? Geeft u zich dan vóór 4 mei op bij Petra van den Bosch, sportconsulent Senioren gemeente Veendam. Dat per mail: petra.vandenbosch@dekompanjie.nl of op telefoonnummer 06–11394301.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal