Direct naar de inhoud.

Streep door de 7e editie Oktoberfest

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – De ‘Lederhosen en Dirndls’ hoeven dit jaar niet van zolder, helaas hebben Rob en Fred van Loenen moeten besluiten het inmiddels welbekende Oktoberfest Veendam van de agenda te halen. In Veendam is het Oktoberfest door de jaren heen uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie. Iedere eerste zaterdag van oktober staat het bierfestival op de agenda in de Sorghvliethal.

Line Up 

Van Loenen; “Sinds de eerste editie zien we jaarlijks een stijging in bezoekersaantallen. Ieder jaar proberen we weer een fantastische en vernieuwende Line-Up neer te zetten. Voorzien van een mooie lichtshow en allerlei nieuwe ideeën weten we jaarlijks een mooi feest neer te zetten in de Sorghvliethal. Iedere editie kom je weer tot nieuwe inzichten en leuke ideeën voor het jaar erop. Voor ons zelf blijft het dus een uitdaging om het jaar erop weer extra uit te pakken. De reacties van de mensen zijn dan ook veelal positief wat ons weer nieuwe energie biedt voor een volgende editie!”, aldus vader en zoon van Loenen.

Oktober 2021

Door het feit dat de ‘Line-Up’ al rond was, wordt er gekeken of het complete programma naar oktober 2021 verplaatst kan worden. “En natuurlijk hopen we tegen die tijd op verantwoorde wijze er weer één groot feest van te kunnen maken met z’n allen in de Sorghvliethal”, aldus van Loenen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal