Direct naar de inhoud.

Ietje Röhr showt kattenschilderijen in SHC

  • door:
  • op:
opening schilderijen Ietje Rohr
Opening expositie (F: H. Lucassen / RTV1)

STADSKANAAL – Vrijdagavond vond de opening plaats van de prachtige schilderijen en tekeningen van Ietje Röhr over katten. Klaas Pals, oud voorzitter van Galerij Boven, deed de opening samen met de kunstenares. Röhr is in het dagelijkse leven onderwijzeres aan het Noorderpoort. Daarnaast is ze kattenkeurmeester op internationale shows. Ietje Röhr is zo begaan met katten dat ze een hele reeks schilderijen heeft gemaakt van haar eigen huisdieren waarin het ras de Maine Coon een hoofdrol speelt.

De tentoonstelling onder de naam ‘Het wezen van de Kat’ is te zien in het Streekhistorisch Centrum tot en met 15 juli. Meer info kun je lezen op Streekhistorischcentrum.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal