Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Muzikale wandeling met aansluitend concert: ‘Muziek& Natuur’

Muzikale wandeling

Muzikale wandeling

GASSELTERNIJVEEN – Iets voor u? Een meanderende wandeling waarbij meerdere musici u onderweg opwachten met prachtige muziek? Dat deze musici u muzikaal op weg helpen, richting een sprookjesachtig slotconcert? Zo ja, dan wordt dit een fantastische middag voor u!

In de prachtige natuurlijke omgeving rondom het Drentse Gasselternijveen, binnen de gemeente Aa en Hunze wordt u een speciaal uitgezette wandeling aangeboden waarbij u op meerdere idyllische plekken, spelende musici uit het Veenkoloniaal Symfonie Orkest zult tegenkomen . Deze musici zullen u als wandelaar/concertbezoeker op muzikale wijze begeleiden naar het slotconcert in de sfeervolle 19e eeuwse PKN kerk dat sinds 1997 tot een beschermd Rijksmonument behoort. Maar liefst twee – op sprookjes geïnspireerde- meesterwerken uit de muziekgeschiedenis: ‘Ouverture die Zauberflöte’ van W.A. Mozart en ‘Scheherezade’ van N. Rimsky Korsakov worden voor u uitgevoerd door het Veenkoloniaal Symfonie Orkest o.l.v. dirigent Lubertus Leutscher.

26 juni 2016

Aanvang 14.00 uur wandeling 16.00 uur slotconcert
Entree: € 10,00 p.p. kinderen tot 12 jaar gratis Aanvang wandeling: 14.00 uur vanaf Multifunctioneel Centrum ‘de Spil’ adres: Ceresstraat 4 Gasselternijveen Aanvang concert Muziek& Natuur: 16.00 uur PKN Kerk Vaart 3 Gasselternijveen

Deze wandeling en concert is mede mogelijk gemaakt door de provincie Drenthe, gemeente Aa en Hunze en het Veenkoloniaal Symfonie Orkest.

[Foto: Henk Lansink]

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.