Direct naar de inhoud.

Modehuis Sterenborg zo goed als failliet

  • door:
  • op:

Archief nummer:VEENDAM – Vijf filialen van Modehuis Sterenborg zijn failliet verklaard. Het gaat om de winkels in Siddeburen, Stadskanaal, Veendam, Groningen (Van Lenneplaan) en Winschoten. Zij vallen allemaal onder de vennootschap onder het hoofdbedrijf in Siddeburen waarvoor vanmiddag het doek viel. De vijf winkels waren de eerste zaken van het familiebedrijf uit Siddeburen. In Stadskanaal werd onlangs nog een nieuw pand betrokken na een interne verhuizing in de Oudemarkt Passage. De winkel ging hier van de begane grond naar de bovenste verdieping. In totaal werkten er 45 mensen bij de vijf failliete filialen.

Curator Erik Eshuis kon vanmiddag nog niet veel bijzonderheden vermelden over het faillissement. Hoe de verwevenheid is met de vennootschappen waaronder de overige zeven filialen vallen, moest hij nog uitzoeken. ,,Maar er is een grote kans dat de andere winkels er achteraan gaan”, zegt hij vandaag via het DvhN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-