Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man steekt zichzelf in brand

Archieffoto helikopter [Marc Dol - RTV1]

Archieffoto helikopter [Marc Dol – RTV1]

MUSSELKANAAL – Dinsdagavond rond half tien heeft een jongeman in de Asterstraat in Musselkanaal zich in huis overgoten met benzine en zichzelf buiten in brand gestoken. Getuigen van dit voorval boden eerste hulp tot dat de hulpverleners ter plaatse kwamen. Naast twee ambulances en de politie kwamen ook de brandweer van Stadskanaal en het MMT met de Lifeliner uit Groningen ter plaatse. De man werd met ernstige brandwonden per ambulance overgebracht naar het Martini Ziekenhuis in Groningen. Daar ligt hij in coma.. Buurtbewoners en betrokkenen zijn opgevangen en kregen slachtofferhulp

Bron: 112regioflits

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

3 Reacties op “Man steekt zichzelf in brand

 1. die man is niet helemaal cookky

 2. Een mens die zelfmoord pleegt is vaak iemand die schreeuwt om hulp, deze man beging zijn daad nadat zijn vriendin het uitmaakte na een 7 jarige relatie ( zijn eerste). Mensen die dit doen willen niet dood maar zitten in een neerwaartse spiraal, waar ze zonder hulp niet uitkomen. Iedereen die gelijk klaarstaat met een oordeel is niet in staat zich in zijn medemens te verplaatsen. Waarschijnlijk omdat ze zelf nog nooit in een depressie hebben gezeten. Een oordeel klaar hebben is is heel gemakkelijk, maar zou het ook zo gemakkelijk voor hen zijn, als ze zelf in die schoenen van het slachtoffer zouden staan???
  En wordt er wel aandacht geschonken aan de familie van deze man? Het zal je zoon, broer, kleinkind, of vriend maar zijn.
  Het valt me op dat mensen niet nadenken, voordat ze met een uitspraak komen, Het is gelijk: “Die man is niet helemaal cookky”( wat dat ook mag betekenen)!!
  Wanneer je medeleven met je medemens hebt, dan spreek je die onzin niet uit en zet het nog minder op papier. Ik heb zelf een zwager , een neef en een buurjongen gehad die aan zelfdoding hebben gedaan. En ik verzeker je, het is geen prettige gewaarwording en ik ben blij dat ik er voor de families ben geweest.
  Dit wou ik even kwijt. Ik ben 68 jaar en heb het nodige achter mij in mijn leven .Heb veel gezien en meegemaakt en het heeft mij gemaakt tot de mens die ik nu ben. En daarom is dit mijn reactie op het onderwerp “Man steekt zichzelf in brand”,als leidraad voor iedereen die geen hart in zijn donder heeft!!!
  Een liefdevolle dag allemaal
  Ria Wijngaard .

 3. wat moet je reageren ik hoop mocht hij toch noch sterven god hem welkom heet ,hij was heel erg in de war zon mooie jonge man noch,we vinden het voor de familie leden in triest met name voor zijn opa onze over buurman,hij heeft dan wel de hand aan zich zelf gedaan maar hoop op vergeving voor henken hoop dat hij mocht hij op aarde blijven noch een normaal leven zal kunnen krijgen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.