Direct naar de inhoud.

Teddybeer bij je? Dan gratis met de (stoom)trein mee!

  • door:
  • op:

teddyberenexpress_aug16STADSKANAAL – Het is een traditie aan het einde van de zomervakantie: De Teddyberenexpress van Museumspoorlijn STAR. Zondag 28 augustus staat weer helemaal in het teken van jonge bezoekers. Met een teddybeer kunnen ze op deze dag gratis met de trein van de STAR mee. Er is op deze dag ook een speciaal arrangement in samenwerking met Wonderwereld in Ter Apel.

Naast kleine Teddyberen lopen er ook twee levensgrote Teddyberen rond. Deze beren gaan ook met de trein mee. En is je beer ziek? Dan komt de Teddyberendokter bij je langs! De Teddyberenexpress rijdt niet alleen van Stadskanaal naar Veendam, maar ook naar Musselkanaal.

Spanning en avontuur
Naast een ritje met de trein is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan Wonderwereld in Ter Apel. Vanaf Musselkanaal gaat het dan met een historische bus van het Nationaal Busmuseum uit Hoogezand richting een wondere wereld vol spanning en avontuur.

Meer informatie
Voor de Teddyberenexpress is reserveren niet noodzakelijk, voor het arrangement met Wonderwereld wel. Kijk voor tijden en meer informatie op www.stadskanaalrail.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-