Direct naar de inhoud.

Burgerhulpverlener uit Musselkanaal brengt eigen magazine uit

Gebeurtenissen van een hulpverlener MusselkanaalMUSSELKANAAL – In september brengt Martijn Brul (24) uit Musselkanaal het magazine “Gebeurtenissen van een hulpverlener” uit. Martijn Brul is 8 jaar evenementenhulpverlener bij het Rode Kruis en sinds 2 jaar aangesloten bij Groningen Hartveilig. De gebeurtenissen die hij meemaakte als hulpverlener en tijdens zijn reanimatieoproepen hebben uiteindelijk doen besluiten om iets met deze ervaringen te doen.

Door een aantal heftige incidenten zag hij de noodzaak om het bespreekbaar te maken en zocht hij contact met een nazorgmedewerkster van Groningen Hartveilig. Zij gaf hem uiteindelijk de aanzet om te schrijven over de dingen die hij had meegemaakt. Het magazine is daarvan het resultaat. In het magazine is te lezen welke indrukken overblijven na het verlenen van eerste hulp.

Opbrengst naar een goed doel
Het magazine is alvast te bestellen op de website die eerder deze week online is gezet. De kosten zijn 5,95 euro inclusief verzendkosten. Omdat het uitbrengen van het magazine geen commercieel motief heeft zal de opbrengst geschonken worden aan een goed doel. Het goed doel zal bij de lancering van het magazine in september bekend worden gemaakt. De website voor meer informatie en het bestellen is www.gebeurtenissenvaneenhulpverlener.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-