Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Burgers bepalen standpunt SP Stadskanaal herindeling

Archieffoto Evert Idema

Archieffoto Evert Idema

STADSKANAAL – Evert Idema van de SP Stadskanaal roept burgers op om toch vooral aanstaande maandagavond naar de informatie en inwonersbijeenkomst te gaan omtrent hun mening over een mogelijke gemeentelijke herindeling. Volgens Idema is het erg belangrijk om je mening te laten horen. Deze mening zal doorslaggevend zijn voor de SP Stadskanaal. Dat vertelde de fractievoorzitter gisterenavond in het programma RTV Actueel. Er komt geen referendum in de gemeente Stadskanaal. Dat ligt erg moeilijk aldus Idema.

Meningen

De burgers kunnen zich laten horen op maandag aanstaande in MFA de Lint in Musselkanaal. Aanvang is 19.30 uur.  Een 2e bijeenkomst is er op de 27e september in MFA Noordstee te Stadskanaal. In Veendam is de inspraakavond op 13 en 28 september. Op de avonden kunnen jong en oud hun mening vertellen.

Bert jan Brinkman in gesprek met Evert Idema:

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

5 Reacties op “Burgers bepalen standpunt SP Stadskanaal herindeling

 1. Ik ben van mening dat je de inwoners behoort te vragen wat zij vinden over een evt. herindeling!
  Zodat deze op basis van informatie hoe en wat een evt herindeling inhoud, zelf een keus kunnen maken.!
  Duw het ons niet door de strot.!
  Argument al zouden wij er geen “verstand” van hebben, omdat we niet beschikken over informatie waar de raad wel over beschikt. Vind ik kleinerend , belerend en arrogant. Zorg er dan voor dat inwoners ook goed geinformeerd zijn! En hebt meegenomen in het hele proces !En niet nu op de valreep info avonden houden.

  • Van der Veen: pseudoniem van Jan de Roos? Ik stel voor: laten we de SP en PVV afschaffen voor het ontlopen van hun verantwoordelijkheid. De SP strijkt vijf salarissen op, terwijl ze een wanprestatie leveren. Heel het gemeentehuis spreekt er schande van. Alsjeblieft, ik hoop niet dat Stadskanaal het erge Pekale achterna gaat.

   • Salaris krijgen ze niet. Wel een onkostenvergoeding, die ver onder minimuminkomen zit. Daarnaast moeten veel raadsleden ook nog een deel daarvan afgeven aan de partij.

 2. De SP vindt dus niets, en de fractievoorzitter heeft geen mening over herindeling. Best bijzonder voor een fractie die deel uitmaakt van het bestuur van een gemeente…(kent hij überhaupt zijn eigen gemeente, de organisatie, de taken?). Dit is dus een brevet van onvermogen van jewelste.
  Trouwens zonde van de SP die zich op deze manier erg ongeloofwaardig maakt. Waarom zo populistisch?

 3. Inschatting Stadskanaal is verkeerd. Niets met Veendam. Op Pekela met geweldige bestuurders als schikking Kuin en heldere Hemmes zit ik helemaal niet te wachten, vlagtwefde past veel beter. Dit moet de burgermeester zich aanrekenen!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.