Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Tropische zwemavond voor senioren in Veendam

Foto: Tropiqua.nl

Foto: Tropiqua.nl

VEENDAM – Op zaterdag 17 september 2016 vindt de volgende maandelijkse sportactiviteit voor senioren plaats. Dit keer staat er een tropische zwemavond in zwembad Tropiqua op het programma. Iedereen vanaf 55 jaar is van harte uitgenodigd voor deze sportieve en gezellige avond.

Activiteiten
De avond wordt georganiseerd door de gemeente Veendam in samenwerking met Tropiqua. U kunt tussen 19.00 en 21.30 uur deelnemen aan verschillende activiteiten in en rond het water. Er is een workshop Fifty Fitt in het warme gedeelte van het bad, er zijn tropische hapjes en een muzikale bingo met liedjes van vroeger zorgt voor gezelligheid. Tussendoor kunt u baantjes trekken of ontspannen in het bubbelbad. Het zwembad is deze avond alleen geopend voor de deelnemers van deze activiteit.

Kosten
Deelname aan deze tropische avond kost € 6,- per persoon (dit is inclusief entree, een welkomstdrankje en hapjes). Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Meedoen?
Heeft u zin gekregen in deze tropische avond? Meldt u zich dan vóór donderdag 15 september 2016 aan door te bellen met 06 – 11 39 43 01 of te mailen naar petra.vandenbosch@dekompanjie.nl. Voor vragen kunt u ook contact opnemen.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.