Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Van pand tot pand tijdens streektoalmanifestatie

De Stroatklinkers

De Stroatklinkers

VEENDAM – De Stichting Bogdike organiseert op zaterdag 24 september het Romein streektoalmanifestatie. Met een keur aan artiesten uit Groningen, Friesland en Drenthe die in de diverse dialecten zingen en entertainen. Er zijn in Veendam nog steeds een aantal leegstaande panden in het centrum. Bogdike gaat op 24 september acht van deze panden gebruiken en deze vullen met muzikanten en entertainers.

Van pand tot pand

Voor ieder leegstaand pand zal Bogdike een cultureel programma gaan maken. Het is de bedoeling dat de bezoekers van pand naar pand lopen om dat culturele programma mee te maken. Toegang tot de panden is uiteraard gratis. Aan dit streektaalprogramma werken ongeveer 25 artiesten mee o.a.:Bert Hadders, Erwin de Vries, Martin Korthuis, , Rieks Folgerts en Margret Maas, Erik Hulsegge, Harry Niehof, Margaretha Kleine, Edwin Jongedijk, Jan Henk de Groot, Harm Tabak, Tineke Rouw, Stroatklinkers, Piter Wilkens, Roelof van der Velde, Irene Wilkens, Alex Staal en Laurens Schreuder. Kortom Veendam en omgeving gaat zaterdag 24 september massaal in het dialect. Op dit moment is het nog niet bekend in welke panden er gespeeld gaat worden liet de organisatie weten.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.