Direct naar de inhoud.

Uitnodiging bijeenkomst peilbesluit gemeente Stadskanaal

  • door:
  • op:
Gemeentehuis Stadskanaal (Foto RTV1)
Receptie gemeentehuis Stadskanaal (Foto RTV1)

STADSKANAAL – Donderdag 22 september houden Waterschap Hunze en Aa’s en de gemeente Stadskanaal gezamenlijk een inloopbijeenkomst over peilbesluit Stadskanaal. In het peilbesluit worden de waterpeilen in de sloten en watergangen vastgesteld die in beheer zijn van het waterschap. De instanties willen hierover graag van gedachten wisselen met u als inwoners of belanghebbenden tijdens deze bijeenkomst.

De inloopbijeenkomst is van 16.30 tot 20.00 uur in het gemeentehuis van Stadskanaal. Tijdens deze inloopbijeenkomst wordt informatie gegeven over de procedure en het nog te nemen peilbesluit. Medewerkers van het waterschap en de gemeente zijn aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden of uw persoonlijke situatie te belichten.

Wat is een peilbesluit?

Een peilbesluit is een officieel document waarin per peilgebied het zomerpeil en het winterpeil worden vastgelegd. De vastgestelde zomer- en winterpeilen geven een bandbreedte aan waarbinnen de peilen in praktijk kunnen fluctueren. Heeft u vragen, kom dan naar de informatiebijeenkomst of neem contact op met het waterschap Hunze en Aa’s, (0598) 693 800.

[Gemeente Stadskanaal]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal