Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Eerste aflevering Plat op 1 feestelijk ingeluid

Links Bert Hadders

Links Bert Hadders

STADSKANAAL – Op feestelijke wijze werd gisteravond de eerste aflevering van het Streektoalprogramma “Plat op 1” gevierd. Onder het genot van een kopje koffie en cake en koek, vonden er live optredens plaats van Harry Niehof, Bert Hadders en Mark Brinkhuizen.

Voorheen was het programma te horen op RTV Parkstad onder de naam Parkstad Plat. Sinds de fusie op 1 september jl. zijn RTV Parkstad en RTV Stadskanaal opgegaam in de nieuwe streekomroep voor de Veenkoloniën: RTV1. Het streektoalprogramma is meeverhuisd naar de nieuwe omroep en zal vaker regionale artiesten naar de studio halen. Plat op 1 is te beluisteren op de 3e en (indien voorkomend) de 5e woensdag van de maand en wordt gepresenteerd door Nelleke Buzeman.

Een impressie van gisteravond:

Harry Niehof

Harry Niehof

Links Bert Hadders

Links Bert Hadders

Cameraregistratie

Cameraregistratie

Techniek

Techniek

Nelleke Buzeman

Nelleke Buzeman

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.