Direct naar de inhoud.

Eerste aflevering Plat op 1 feestelijk ingeluid

  • door:
  • op:
Links Bert Hadders
Links Bert Hadders

STADSKANAAL – Op feestelijke wijze werd gisteravond de eerste aflevering van het Streektoalprogramma “Plat op 1” gevierd. Onder het genot van een kopje koffie en cake en koek, vonden er live optredens plaats van Harry Niehof, Bert Hadders en Mark Brinkhuizen.

Voorheen was het programma te horen op RTV Parkstad onder de naam Parkstad Plat. Sinds de fusie op 1 september jl. zijn RTV Parkstad en RTV Stadskanaal opgegaam in de nieuwe streekomroep voor de Veenkoloniën: RTV1. Het streektoalprogramma is meeverhuisd naar de nieuwe omroep en zal vaker regionale artiesten naar de studio halen. Plat op 1 is te beluisteren op de 3e en (indien voorkomend) de 5e woensdag van de maand en wordt gepresenteerd door Nelleke Buzeman.

Een impressie van gisteravond:

Harry Niehof
Harry Niehof
Links Bert Hadders
Links Bert Hadders
Cameraregistratie
Cameraregistratie
Techniek
Techniek

Nelleke Buzeman
Nelleke Buzeman-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal