Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

College steunt de keuze RTV Borger-Odoorn

Bestuur RTV Borger-Odoorn

Bestuur RTV Borger-Odoorn

BORGER-ODOORN – De gemeente Borger-Odoorn gaat akkoord met het voorstel van de lokale omroep RTV Borger-Odoorn om met Stadskanaal en Veendam de krachten te bundelen in een streekomroep onder de naam RTVeen. De belangenorganisatie NLPO-OLON had de lokale omroep ingedeeld met Emmen en Coevorden, maar de omroep zelf voelde zich meer verbonden met de regio ten oosten van Borger. Het Veenkoloniale en Semslinie-gebied. Het college steunt het voorstel van RTV Borger-Odoorn die onlangs nog een nieuwe studio in  2e Exloermond in gebruik nam.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “College steunt de keuze RTV Borger-Odoorn

  1. Misschien dat OLON cq NLPO naast denken over Streekomroepen met TV ook mee wil denken over verspreiding van dat signaal anders dan via de Mediahub, waarmee alleen bekabeld Nederland mee bereikt wordt.

    Ofterwijl gaan deze organisaties zich óók sterk maken voor een goed signaal in de ether via Digitenne of DAB+ wat binnenshuis ook goed te ontvangen is?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.