Direct naar de inhoud.

Thema Café de Engel voor War Child

  • door:
  • op:
 coverband O.D.
coverband O.D.

VEENDAM – Op vrijdag 14 oktober aanstaande organiseert de Lionsclub Veendam samen met Grand Café Java weer het themacafé “de Engel”. Deze keer wordt de avond muzikaal opgeluisterd met livemuziek van de coverband O.D.. Deze enthousiaste, zeskoppige coverband speelt een breed repertoire van muziek uit de jaren ’70 tot en met het heden. Kortom gezelligheid gegarandeerd.

De deuren van het café gaan open om half negen en we gaan door tot in de late uurtjes! De avond is voor een brede doelgroep vanaf 30+ en is laagdrempelig. Kaarten zijn in de voorverkoop online te bestellen voor €6,-. Tijdens de avond zelf kunnen de kaarten ook aan de kassa worden gekocht voor €7,50. Meer informatie over de kaartverkoop is te vinden op de facebookpagina van het café: facebook.com/deengelcafe.

cafe-de-engel“De Lionsclub Veendam doneert de opbrengst van deze avond aan War Child. De opbrengst bestaat naast de opbrengst van de kaartverkoop ook uit de bijdrage van een tiental sponsoren die deze avond mede mogelijk maken”, zegt Hans Deuze namens de organisatie.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal