Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bewoners verzogingshuizen en personeel in het zonnetje gezet door Lions club

De Lions Club Veendam  heeft donderdag bij De Veenkade, De Breehorn en het A.G. Wildervanckhuis wonderfoons uitgedeeld aan de bewoners. Daarnaast kregen de zorgmedewerkers een leuke attentie in de vorm van een bloempotje met daarin zaadjes van ‘vergeet mij nietjes’. 

Wonderfoons zijn ouderwetse telefoons die omgebouwd zijn tot een soort jukebox. Wanneer de hoorn wordt opgenomen en een cijfer wordt gekozen begint er een liedje te spelen, liedjes die vaak herinneringen oproepen aan vroeger.

Van links naar rechts, Rolf Ahlers – PIT, Rieta van Heuveln – activiteiten begeleidsters de Veenkade, Hans Deuze – vice-president van de Lions Club Veendam, Marjon de Vries – activiteiten begeleidsters de Veenkade en Monique van Delden – PIT. FOTO: LIONS CLUB VEENDAM

Het ombouwen van de 13 toestellen naar wonderfoons is uitgevoerd door het project PIT (Passie in Techniek). Dit is een samenwerking tussen het dr. Aletta Jacobs College Hoogezand en Winkler Prins Veendam en het bedrijfsleven.

Vice-voorzitter van de Lions Club Veendam, Hans Deuze overhandigt aan Debbie. van het A.G. Wildervanckhuis het eerste bloempotje met ‘vergeet mij nietjes’. FOTO: LIONS CLUB VEENDAM

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.