Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bijwonen nieuwe opname Blueprint

Blueprint presentator Thomas Kaldijk – (F: Peter Panneman)

RTV1 – Op vrijdag 20 maart wordt een nieuwe live aflevering van het RTV1 roots radioprogramma Blueprint opgenomen, deze keer vanuit Grand Café Java in Veendam. Gasten die de live sessies verzorgen zijn roots & blues singersongwriter Kerri Powers uit Amerika en de rockabilly band The Black Ravens uit Groningen. Zoals altijd is publiek welkom en is de toegang gratis.

Blueprint beluister je via de stream op www.rtveen.nl elke zondagmiddag en verder de hele week (herhaling) op http://www.rootsparadise.nl/blueprint/index.php of https://rtveen.nl/programmering/blueprint/

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.