Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jubileumweek Winkler Prins 150 in startblokken

F; Peter Panneman

F: Peter Panneman

VEENDAM – (door Peter Panneman) – De Jubileumweek WinklerPrins150 wordt maandag op een ludieke wijze voor alle leerlingen en medewerkers in het stadion aan de Langeleegte geopend. Daarna is er om 14.00 uur de officiële opening van WP150 voor genodigden in Cultuurcentrum vanBeresteyn met o.a. onthulling van een blijvend kunstwerk boven de ingang naar de WP passage..

Het kunstwerk is een geschenk dat de Winkler Prins dankzij een subsidie van de Stichting Wildervank Fonds die middag aan de gemeente Veendam en haar inwoners zal gaan aanbieden. Ook wordt het eerst exemplaar van het jubileumboek overhandigd aan burgemeester Swierstra van Veendam en aan de voorzitter van de centrale directie van de Winkler Prins.

[Meer Peter Panneman]

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.