Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kinderdisco wijkvereniging Sorghvliet

kinderdisco-dukdalfVEENDAM – Met als thema ‘Glow in the Dark Party’ organiseert de wijkvereniging Sorghvliet aanstaande vrijdag 14 oktober een spetterende kinderdisco bij Zalenverhuur Sorghvliet, voorheen Dukdalf Veendam. De disco is voor alle kids van Veendam en omstreken vanaf 7 jaar. Afgelopen keer was het met 220 kids heel gezellig waarbij de kinderen echt genoten hebben. De deuren gaan vrijdag open om 19.00 uur en de disco duurt tot 21.30 uur. De kids dienen gebracht en gehaald te worden.

Foto v/d maand

“Elke kinderdisco lopen er genoeg vrijwilligers rond om alles in goede banen te leiden”, zegt voorzitter wijkvereniging Sorghvliet Evert bakker. Bakker: “Voor het komend seizoen staan er nog veel meer leuke thema’s op het programma. Elke keer worden er foto’s genomen die de kids dan terug kunnen zien op facebook. Ook zal er iedere maand weer een foto van de maand gekozen worden”.

Contact

Tijdens de kinderdisco komen vele kids van alle scholen uit Veendam en is het altijd beregezellig. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, kom dan de 14e oktober langs om te dansen en te springen op deze leuke kinderdisco. Gezinnen die lid zijn van de wijkvereniging krijgen korting bij activiteiten. Voor meer info kunt u contact opnemen met Evert Bakker via: rollingstone@netvisit.nl

kinderdisco-oktober-2016-glow-in-the-dark

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.