Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Damesvoetbal gestart bij VV De Treffer ’16

Manon Hospers in gesprek (FB)

Manon Hospers in gesprek (FB)

TWEEDE EXLOËRMOND – Afgelopen week zijn een aantal enthousiaste dames gestart met trainen bij VV De Treffer ’16. Binnenkort zullen de dames hun eerste wedstrijden gaan spelen. De wedstrijden zullen op vrijdagavond worden gespeeld. Daarbij wordt gespeeld op half veld, zoals dat ook wordt gedaan bij het 35+ voetbal van de heren. Ook in die competitie treedt De Treffer ’16 aan.

Trainen

De dames trainen iedere donderdag. Deze trainingen starten om 19.45 en staan onder leiding van Manon Hospers. Op dit moment zijn er bijna 15 dames te trainen. Uiteraard zijn ook andere dames vrij om een keer een training mee te doen om te kijken of het iets voor ze is. Zij kunnen contact opnemen met Manon Hospers: 06-52328937.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.