Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Trainer Piebes vertrekt na dit seizoen bij SJS

SJSSTADSKANAAL – Hoofdtrainer Loewi Piebes vertrekt na afloop van dit seizoen bij SJS. Het bestuur van de voetbalvereniging en de voetbaltrainer hebben in goed overleg besloten om het aflopende contract niet te verlengen.

Piebes is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de zaterdagclub uit Stadskanaal. In het eerste jaar werd een zevende plek behaald in de derde klasse, vorig seizoen degradeerde SJS naar de vierde klasse. Op dit moment bezet de ploeg de zesde plek in de vierde klasse E.

Hoewel de prestaties op het sportieve vlak tegenvielen, kijkt het bestuur van SJS toch met een goed gevoel terug op de samenwerking met Loewi Piebes tot nu toe. “Hij heeft zich een echte clubman getoond, die verder kijkt dan alleen het eerste elftal en ook betrokken is bij bijvoorbeeld de jeugd en het G-voetbal binnen onze vereniging. Aan de andere kant: na drie jaar is het ook goed om weer eens iemand anders aan het roer te hebben. We hebben er alle vertrouwen in dat we samen met Loewi Piebes nog een mooie tweede seizoenshelft tegemoet gaan, waarbij de blik naar boven is gericht wat betreft de ranglijst. Het is niet alle voetbaltrainers gegeven, maar Loewi zal hier aan het einde van het seizoen door de voordeur kunnen vertrekken.”

Er is nog geen opvolger voor Loewi Piebes. SJS gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.