Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Johan van der Sluis bij Vinyl Express

Johan van der Sluis

Johan van der Sluis

RTV1 – Donderdagavond 1 december komt Johan van der Sluis naar de RTV1 studio in Veendam. Johan is al 40 jaar muzikant. Johan kennen we als de zanger en toetsenist van het Duo Johan en Henk. Tijdens het programma zal hij vertellen over toen en nu.

Als vanouds

Johan vormde samen met broer Henk het succesvolle duo Johan en Henk. De broers waren regelmatig te gast in radio- en tv-programma’s, zoals Op Volle Toeren. Bekende liedjes zijn Geloof, Hoop en Liefde, Angelina, Kijk over je schouder, Het Brandweerlied en Van Veendam noar Olle Pekel. In deze periode brachten ze 40 singles en 7 LP’s uit. Na 17 jaar wilde broer Henk meer rust en hij verkoos een baan met geregelde werktijden. Johan ging verder met andere partners. In 2010 stonden Johan en Henk weer samen op de bühne voor een eenmalige reünie. Dit voelde erg vertrouwd en ze besloten om af en toe weer samen op te gaan treden. Ze brachten zelfs een nieuwe cd uit met de titel “Als vanouds”.

Vinyl Express

Vinyl Express is elke donderdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur te beluisteren bij RTV1. De presentatie is komende donderdag in handen van Emmo Spieard en Berry Harms. Het programma is te beluisteren via de RTV1 frequenties 105.3 FM, 106.0 FM, 106.9 FM en via onze website en/of app.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.