Direct naar de inhoud.

De Noszelie Singers luiden de kerstdagen in

  • door:
  • op:

(F: CentrumStadskanaal)
(F: CentrumStadskanaal)
STADSKANAAL – Na het heerlijk avondje van Sinterklaas, richten de ondernemers zich op de komende kerstdagen. Op zaterdag 10 december a.s. zal hiermee een begin worden gemaakt in de Beneluxlaan. Traditiegetrouw luiden de “Noszelie Singers” de kerstdagen in.

Vanaf 13.00-tot 16.00 uur kunt u het Shantykoor vinden in het gebouw naast het pand van Univé aan de Beneluxlaan. U kunt genieten van zang, een glaasje Glühwein, u aangeboden door de Kerstman en beschikbaar gesteld door Jumbo Supermarkten aan de Westermarke.

Naast zeemansliederen en Shanty’s, zal het koor ook kerstliederen zingen. Lunchcafé Mokka`s is vertegenwoordigd met koffie en warme chocolademelk.

De Centrum Winkeliers nodigen het winkelende publiek van harte uit een bezoek te brengen aan de Beneluxlaan.

Blijf ons volgen via de regionale kranten, Twitter, Facebook en op de site van Centrum Stadskanaal en de Algemene Handelsvereniging: www.centrumstadskanaal.nl

In het centrum van Stadskanaal, gratis parkeren op een van de vele parkeerterreinen. Tijdens uw bezoek aan het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal, kunt u ook dit jaar weer genieten van een groot aantal activiteiten, dat u wordt aangeboden door de ondernemers van Centrum Stadskanaal.

Kom naar het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal en geniet van een groot aantal activiteiten dat u wordt aangeboden door de Centrum Winkeliers Stadskanaal.

(Ingezonden)



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal