Direct naar de inhoud.

Ontzettend boos op GreenPeace

  • door:
  • op:
GreenPeace ziet dit wel zitten..

STADSKANAAL – Milieuorganisatie Greenpeace kraakt het besluit van de Tweede Kamer om de bouw van een windmolenpark in de Veenkoloniën uit te stellen. Greenpeace snapt de houding van de Kamer niet en zegt: ‘Het gros van de partijen die voor deze motie stemde, weet donders goed dat we nog veel meer windmolens op land nodig hebben om klimaatverandering tegen te gaan”aldus Greenpeace in een reactie via regionale omroep RTV Noord.

Boze brief

Louis Zeegers uit Stadskanaal is ontzettend boos op de milieu-organisatie. Hij heeft de pen gepakt en o.a. RTV1 deelgemaakt van zijn schrijven:

Beste Green Peace,

Zoals de titel al verraad, is Green Peace géén populaire club in het Noorden (Stad uitgezonderd, maar dat zijn dan ook westelijke passanten)

RTV Noord heeft het zeer goed gezien > driekwart van de Nederlanders wil windturbines in de Veenkoloniën.
Driekwart van de Nederlanders > Dat zijn alle bewoners van de Randstad, die via Schiphol op vakantie gaan en daarmee een geweldig milieu drama creëren, die zij oplossen om het door hen gemaakte CO2 vervuiling over de schutting gooien naar het Noorden.

Green Peace wees eens flink en start met het oplossen van de milieuvervuiling, die jullie zelf maken, door turbines te plaatsen in het Vondelpark, op het Malieveld, of in de duinen

Wind turbines zijn toch zo goed voor jullie kinderen en kleinkinderen? Recht je rug en maak je sterk om de verloederde Oostvaarderplassen gebied om te zetten in het GreenPeace Wind Centre.

>>> Over Nimby’s gesproken.

Ter afsluiting een een Youtube filmpje, dat de geneugten laat zien van ‘Windmolens’ die jullie je kinderen en kleinkinderen onthouden.

[ingezonden]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal