Direct naar de inhoud.

Ontzettend boos op GreenPeace

GreenPeace ziet dit wel zitten..

STADSKANAAL – Milieuorganisatie Greenpeace kraakt het besluit van de Tweede Kamer om de bouw van een windmolenpark in de Veenkoloniën uit te stellen. Greenpeace snapt de houding van de Kamer niet en zegt: ‘Het gros van de partijen die voor deze motie stemde, weet donders goed dat we nog veel meer windmolens op land nodig hebben om klimaatverandering tegen te gaan”aldus Greenpeace in een reactie via regionale omroep RTV Noord.

Boze brief

Louis Zeegers uit Stadskanaal is ontzettend boos op de milieu-organisatie. Hij heeft de pen gepakt en o.a. RTV1 deelgemaakt van zijn schrijven:

Beste Green Peace,

Zoals de titel al verraad, is Green Peace géén populaire club in het Noorden (Stad uitgezonderd, maar dat zijn dan ook westelijke passanten)

RTV Noord heeft het zeer goed gezien > driekwart van de Nederlanders wil windturbines in de Veenkoloniën.
Driekwart van de Nederlanders > Dat zijn alle bewoners van de Randstad, die via Schiphol op vakantie gaan en daarmee een geweldig milieu drama creëren, die zij oplossen om het door hen gemaakte CO2 vervuiling over de schutting gooien naar het Noorden.

Green Peace wees eens flink en start met het oplossen van de milieuvervuiling, die jullie zelf maken, door turbines te plaatsen in het Vondelpark, op het Malieveld, of in de duinen

Wind turbines zijn toch zo goed voor jullie kinderen en kleinkinderen? Recht je rug en maak je sterk om de verloederde Oostvaarderplassen gebied om te zetten in het GreenPeace Wind Centre.

>>> Over Nimby’s gesproken.

Ter afsluiting een een Youtube filmpje, dat de geneugten laat zien van ‘Windmolens’ die jullie je kinderen en kleinkinderen onthouden.

[ingezonden]

3 reacties op “Ontzettend boos op GreenPeace”

  1. De reactie van Greanpeace op het voorstel om de daken in de randstad te voorzien van zonnepanelen? Dat lijkt toch niks? Het zou een verschrikkelijk aanzien zijn. Maar het Noorden volbouwen met windturbines maalt niks uit. M.a.w. wij kunnen hier in het noorden de tyfus krijgen…

  2. ze beseffen de gevolgen van het plaatsen van zo,n industrieel windpark niet eens kijk naar omgeving Slochteren en omgeving wat voor ellende die inwoners zitten met schade als gevolg van aardbevingen en…..trillingen als gevolg van aardgaswinningen en.trillingen door windturbines in de bodem door laagfrequent geluid…dus waarom nemen we deze opvreters nog serieus..??
    ik al lang niet meer sinds de betonstortingen in de Waddenzee……..

  3. Wat zijn de overeenkomsten tussen GreenPeace en de megalomane windparken van Minister Kamp? Alle twee SUBSIDIEVRETERS. Wist u dat de sterk vervuilde stookolie die GreenPeace voor haar vloot van afgeschreven zeeschepen gebruikt, een niet gering wagenpark van efficiënte benzine auto’s een jaar kan rijden met slechts een promillage van de uitstoot?

    Bernard Stikfort
    Voorzitter van de Verenigde DorpenAlliantie Oost Groningen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-