Direct naar de inhoud.

Succesvolle Night of the Guitars indoor

  • door:
  • op:
Night of the Guitars  (F: Peter Panneman)

VEENDAM – (door Peter Panneman) – De 12e binneneditie van de Night of the Guitars was zaterdag in de uitverkochte grote zaal van Hotel Parkzicht in Veendam wederom een geslaagde editie. De formule is al vanaf het begin een groot succes. Grote afwezige was `Mister Bogdike` Be Wever die momenteel ernstig ziek in het ziekenhuis verblijft.

Genieten

Voor vele bezoekers was het dé gelegenheid om te genieten van goede muziek van muzikanten uit eigen regio, maar ook een weerzien met bekenden en te toosten op het nieuwe jaar. Elke muzikant en zanger(es) koos zijn of haar favoriete nummer uit. De bandbezetting wisselde de hele avond door. Maar liefst 21 uit Veendam en/of omgeving afkomstige muzikanten – slechts 3 dames deden mee – waren deze avond van de partij. Het uitzinnige publiek genoot.

Bezetting

Irene Wilkens, Gina de Boer, Peter Bloem, Everhard Sprik, Gerry Wolthof, Harbert Grezel en Teo Feenstra namen de zangpartijen voor hun rekening. De gitaristen Bé Brakke, Coos Grevelink, Evert Erents, Nick Kramer, Joost Prinsen en Frank Giordano deden ook (weer) mee. De basgitaristen Ad Antonisse en Hans Steneker en de drummers Djai Mac Wolthof, Marcel Wolthof en Roel Kuipers maakten eveneens hun opwachting. Chris Kleine (toetsen), Eddie Tokromo (percussie) en violiste Ilona van Veen maakten de groep compleet.

(Peter Panneman)

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal