Direct naar de inhoud.

Blueprint live met optredens Living Room Heroes en Senna Black

  • door:
  • op:
Thomas Kaldijk bezig met interview (F: Henk Drenth/RTV1)

RTV1 – Op vrijdag 27 januari wordt een nieuwe aflevering van het roots radioprogramma Blueprint opgenomen vanuit de foyer van theater vanBeresteyn in Veendam. Tijdstip van 17.00 tot 19.00 uur. Deze keer met de band Living Room Heroes uit Nijmegen en singersongwriter Senna Black met haar trio uit Utrecht. Zoals altijd is publiek welkom en is de toegang gratis.

Via de lokale FM en kabelfrequenties en de stream op www.rtveen.nl is het programma elke zondag van 13.00 – 15.00 uur te beluisteren en verder de hele week op www.rootsparadise.nl

Living Room Heroes

In eerste instantie begonnen als een singer-songwriter duo is de band Living Room Heroes uitgegroeid tot een vierkoppige Southern soul en rock band. Afkomstig uit de omgeving Nijmegen hebben ze twee EP’s Head Over Heels (2013) en Fool To Believe (2014) uitgebracht. In 2016 kwam hun eerste officiële cd Days Well Spent uit. Geproduceerd door Gabrië Peters. Geïnspireerd door hun helden Amos Lee, Ben Harper en The Wood Brothers hebben ze een plaat van internationale klasse afgeleverd met warme soulvolle songs. [www.livingroomheroes.nl]

Senna Black

Senna Black is ontstaan uit een liefdevolle samenwerking tussen zangeres Sanne Hoeksma en tekstschrijver David Draaisma. Senna staat voor waarheid en licht, Black staat voor de rauwe kanten van het leven. Geïnspireerd door Blues en Country nam Senna in de zomer van 2015 haar eerste EP op onder de titel ‘The Recordings of Senna Black’. Onlangs heeft Senna twee singles opgenomen met niemand minder dan J.B. Meijers, gitarist en lid van The Common Linnets (met Ilse DeLange). De eerste single zal in januari 2017 worden uitgebracht. Haar muzikale stijl varieert van Bonnie Raitt tot Norah Jones en van John Mayer tot Ilse DeLange. [www.sennablack.com]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal