Direct naar de inhoud.

Warme Wintermiddag over de liefde in SHC

  • door:
  • op:

Een trouwfoto van het echtpaar Linzel-Niks uit Stadskanaal in 1920, collectie SHC
STADSKANAAL – Op zondag 29 januari organiseert het Streekhistorisch Centrum te Stadskanaal een Warme Wintermiddag met als thema Liefde. Bezoekers kunnen luisteren naar hartverwarmende verhalen en gedichten om de koude en duisternis te verdrijven, en zelf ook meedoen door een voordracht te houden.

Verschillende mensen hebben zich al aangemeld om mee te doen. Het aanbod varieert van zelfgeschreven gedichten tot verhalen in het Gronings. De voertaal deze middag is overigens gemengd. Belangstellenden die zich ook willen laten horen, kunnen zich nog aanmelden. De maximale tijdsduur per persoon is gesteld op 10 minuten.

Tussendoor kan men luisteren naar live muziek, gespeeld door Manuel Claasen op blokfluit. Ook hij zal enkele voordrachten houden.

Voor meer informatie en reserveren, ook als toehoorder: tel. 0599-612649 (tijdens kantooruren) of info@streekhistorischcentrum.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal