Direct naar de inhoud.

Gezond en Fit ouder worden

  • door:
  • op:
Foto: Herman Alink (archief)

OUDE PEKELA – De gemeente Pekela organiseert een Gezond en Fit programma speciaal voor alle inwoners van 60 tot en met 80 jaar uit Oude Pekela. Het programma start op woensdag 8 maart 2017 met een fittest en loopt door tot eind mei 2017.

Gezond en Fit programma
Iedereen kan meedoen aan de fittest, en deelname verplicht u tot niets. De test start met een bloeddrukmeting. Vervolgens wordt gekeken naar uw spierkracht, reactievermogen, handvaardigheid, lenigheid en conditie. Na de fittest volgt een gesprekje met een adviseur en is het mogelijk om deel te nemen aan een vervolgprogramma van tien weken.

Tijdens het Gezond en Fit programma worden onder deskundige begeleiding tien weken lang verschillende beweegactiviteiten georganiseerd. Daarnaast krijgen de deelnemers voorlichting en coaching over een gezonde leefstijl.

Meedoen en aanmelden
Inwoners uit Oude Pekela tussen de 60 en 80 jaar kunnen zich aanmelden voor de fittest, en eventueel voor het Gezond en Fit programma daarna. Aanmelden kan tot vrijdag 24 februari 2017 in De Binding en bij de balie van het gemeentehuis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Petra van den Bosch: t. 06-1139 4301 of mail petra.vandenbosch@dekompanjie.nl

Ingezonden.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal