Direct naar de inhoud.

Tweede expositie Rosana Holscher

  • door:
  • op:

VEENDAM – Van 30 januari tot 13 maart 2017 exposeert Rosana Holscher voor de tweede keer in het gemeentehuis van Veendam. In de centrale hal van het gemeentehuis is een expositiewand waar (amateur) kunstenaars uit Veendam en de regio de mogelijkheid hebben om te exposeren.

Rosana Holscher

Rosana Holscher was als klein meisje al veel aan het tekenen. Zo’n negen jaar geleden begon ze met schilderen. Sindsdien krijgt ze regelmatig opdrachten om schilderijen te maken voor mensen die haar bijvoorbeeld een foto van hun geliefde of huisdier geven. Die schildert zij levensecht na. Maar ook plaatjes uit tijdschriften of internet worden door haar omgetoverd tot prachtige werken.

Nieuwsgierig geworden? 

De expositie is van maandag 30 januari tot 13 maart 2017 te zien in het gemeentehuis van Veendam tijdens openingsuren. Wilt u meer schilderijen van Rosana zien? Kijk dan op haar Facebookpagina: ‘Rosapaints&Creations’.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal