Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Raad akkoord met verbouwing vanBeresteyn

vanBeresteyn wordt nog mooier – F: Facebook 

VEENDAM – Met nipte meerderheid is de gemeenteraad van Veendam akkoord gegaan met een interne verbouwing van cultuurcentrum vanBeresteyn. De verbouwing gaat zeker 150.000 euro kosten maar daar staat dan wel een zwevend balkon tegenover. Bovendien wordt de entree mooier gemaakt en krijgt de bibliotheek een prachtig plekje in de foyer.

Raadsvergadering

De oppositie was tegen de dure plannen. SP, VUK en PvdA missen een toekomstvisie voor het cultuurcentrum. De PvdA had ook graag gezien dat de Veendammers waren gevraagd mee te denken. VUK wilde liever enkel de buitenkant van het complex aantrekkelijker maken. Na stemming, te horen via de radio omdat RTV1 de raadsvergadering live uitzond, bleken er tien stemmen voor en acht stemmen tegen en werd het voorstel aangenomen. Alian Spelde van D66 stemde niet omdat ze de bibliotheekdirecteur is.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Raad akkoord met verbouwing vanBeresteyn

  1. M. W. Ekema van der Veen

    Wat zonde van zo’n stijlvolle ruime foyer!
    Architectonisch wordt het er zeker niet mooier op met zo’n zwevend balkon.
    Echt jammer vind ik!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.