Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Presentatie zonneplan in Hunsowhal Tweede Exloërmond

(F: PrachtigBorger)

TWEEDE EXLOERMOND – (PrachtigBorger) Dinsdag 14 februari presenteert Stichting Zonkoloniën haar Zonneplan. Omdat er een zeer grote opkomst wordt verwacht vindt de informatie avond plaats in de Hunsowhal in Tweede Exloërmond.

Samen met de firma Powerfield wordt het zonneplan nader uitgelegd en er wordt een voorstel gedaan voor een aantal locaties. Daarnaast worden alle bewoners gevraagd actief mee te denken over plaatsing en de locaties van de zonnepanelen. Uw inbreng is belangrijk om een zo open en eerlijk mogelijk plan tot ontwikkeling te brengen.

Draagvlak is daarbij essentieel.

Het Zonneplan behelst samen met een ander zonneplan 4 tot 5 maal zoveel geïnstalleerd vermogen als de Windturbineplannen. Daarom zal de politiek niet om een goed zonneplan heen kunnen als alternatief voor windturbines.

Data
Dinsdag 14 februari 2017 vanaf 19:30 uur.

Locatie
HUNSOWHAL
Zuiderdiep 33
9571 BB 2e Exloermond

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.