Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

N366 gaat drie weekeinden op slot

Foto: Peter Panneman

VEENDAM / PEKEL – De provinciale weg N366 tussen Veendam en Nieuwe Pekela is van vrijdag 17 tot maandag 20 februari afgesloten voor het verkeer. Het deel tussen Nieuwe Pekela en Alteveer is van vrijdag 24 tot maandag 27 februari en vrijdag 3 tot maandag 6 maart dicht. De stremming begint steeds op vrijdag om 19.00 uur en duurt tot maandag 6.00 uur. Er zijn werkzaamheden wegens verdubbeling en verbreding van N366.

Omleiding

Het doorgaande verkeer wordt in deze weekenden omgeleid via provinciale wegen om hinder in de dorpen zoveel mogelijk te voorkomen. In november lag een deel van de N366 er ook al uit voor het verkeer. De dorpen Ommelanderwijk en Zuidwending ondervonden toen veel hinder van sluipverkeer. Dat moet nu worden voorkomen.

Bomenkap

Tussen Veendam en Alteveer kapt de provincie Groningen – eigenaar van de N366 – bomen langs de weg. Ook wordt lage begroeiing, zoals struiken, weggehaald. De N366 tussen Veendam en Nieuwe Pekela wordt verdubbeld, tussen Nieuwe Pekela en Stadskanaal wordt de weg verbreed. De werkzaamheden zijn
onderdeel van het project N366 Veilig. – [Peter Panneman]

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.