Direct naar de inhoud.

Parallelweg N366 Pekela-Alteveer vanaf 10 mei afgesloten voor alle verkeer

  • door:
  • op:
F: N366

ALTEVEER – In verband met werkzaamheden wordt de parallelweg langs de N366 tussen Pekela en Alteveer gestremd vanaf maandag 10 mei 2021, 7.00 uur. Ook de kruising met de Nieuwe Zuideraanleg wordt afgesloten. De stremming duurt tot uiterlijk 28 augustus voor fietsers en autoverkeer. Voor het landbouwverkeer duurt de stremming 3 tot 4 weken.

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de N366. Voor landbouwverkeer is er een korte (deels onverharde) omleidingsroute via de zandwinningslocatie Kruiselwerk van de firma Van der Velde bij Alteveer. Zo blijft de reistijd voor landbouwvoertuigen tussen Alteveer en Pekela beperkt. Fietsers kunnen de eerder ingestelde omleidingsroute blijven volgen. Alle omleidingen worden met gele borden aangegeven.

De stremming vindt plaats vanwege werkzaamheden aan de parallelweg langs de N366 tussen Pekela en Alteveer. De N366 is een stroomweg is geworden met een snelheidslimiet van 100 kilometer per uur. Daar horen bredere bermen bij en om die bermen te kunnen realiseren, wordt de parallelweg verplaatst. Tijdens deze werkzaamheden is de maximumsnelheid op de N366 ter plekke verlaagd naar 70 kilometer per uur.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal