Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

“Aantrekkelijke heer zoekt dame” in theater Geert Teis

Toneelvereniging “het Centrum Musselkanaal”

STADSKANAAL – Toneelvereniging het Centrum Musselkanaal geeft morgen, zaterdag 25 februari, hun jaarlijkse optreden in theater Geert Teis in Stadskanaal. Deze keer spelen ze het stuk: “Aantrekkelijke heer zoekt dame”, een komedie in het Gronings dialect.

Plot
Bij het asociale gezin Bruinsma, heeft vader Sjef genoeg van de aanwezigheid van zijn zoon Boris en dringt er bij hem op aan dat hij op zichzelf gaat wonen. Deze heeft het echter prima naar zijn zin thuis en piekert er niet over om weg te gaan.

Mien, de zuster van Truus, die met man en broer, veertien dagen bij de familie Bruinsma komt logeren, weet wel raad. Samen met Truus stelt ze een contactadvertentie op, zonder dat de overige familieleden hiervan weten.

Sjef, die in de schuur een oud motorblok heeft staan en daar vanaf wil, plaatst eveneens een advertentie. Wanneer er diverse geïnteresseerden op de advertenties komen, wordt de verwarring erg groot.

Kaarten
Kaarten à € 9,00 zijn te verkrijgen via de theaterkassa van Geert Teis, te bereiken via: www.theatergeertteis.nl of via 0599-631731.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.