Direct naar de inhoud.

Wethouder Hemmes geeft startsein programma ZEMPO vitaliteit in Pekela

  • door:
  • op:

OUDE PEKELA – Vrijdag 10 maart 2017 heeft wethouder Hennie Hemmes het officiële startsein voor het programma ZEMPO vitaliteit gegeven. Dit programma past in het project Positieve Gezondheid van de gemeente Pekela. Het project positieve gezondheid van de gemeente Pekela gaat erom een maatschappelijke beweging op gang te brengen die mensen inspireert en ondersteunt om aan hun gezondheid te werken. Dat verhoogt niet alleen de kwaliteit van leven, maar draagt ook bij aan een vitale maatschappij waarin iedereen naar vermogen kan meedoen.

ZEMPO vitaliteit
Met het programma ZEMPO vitaliteit wil ZEMPO inwoners met overgewicht helpen gezonder en vitaler te worden en de gemeente ondersteunt dit initiatief. Het programma ZEMPO Vitaliteit is een tienweeks programma opgebouwd rond de thema’s om voldoende te bewegen en eten, elkaar te ontmoeten en op weg te gaan naar een vitale toekomst. Doel van het programma is dus niet alleen dat de deelnemers minder overgewicht hebben, maar ook naar een gezonde leefstijl en het vergroten van het sociale netwerk.

Idee
Inwoners en verenigingen die ook ideeën hebben om de gezondheid in de gemeente Pekela te bevorderen kunnen daarvoor contact opnemen met de gemeente.

Bron: Gemeente Pekela-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal