Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Klap tot Klaploop en SJS G Voetballers helpen elkaar

SJS G1

STADSKANAAL – Het bestuur van de Klap tot Klaploop uit Stadskanaal heeft voor de loop op Tweede Paasdag 2017 de opbrengst van het goede doel bestemd voor het Fonds Gehandicaptensport. Het Fonds heeft laten weten dat de helft van het bedrag wat wordt opgehaald door het KtK bestuur direct mag worden besteed aan doel op het gebied van gehandicaptensport in de gemeente Stadskanaal.

De keuze is daarbij gevallen op het G Voetbal van SJS. De zaterdagclub uit de Kanaalstreek richt zich al jarenlang op voetballers met een verstandelijke en lichamelijke beperking. De KtK loop en SJS hebben besloten het geld te gebruiken om de kleding van het seniorenteam op orde te brengen zodat de spelers er de komende jaren weer netjes bij lopen. Als tegenprestatie heeft SJS besloten het logo van de KtK loop op de shirts te laten drukken.

Op Tweede Paasdag zullen vijf G Voetballers, in hun nieuwe tenue, deelnemen aan de 5 kilometerloop. De laatste tweehonderd meter zullen ze worden vergezeld door veertig G Voetballers en begeleiders waar ze aan de finish zullen opgewacht door Sporttalent van het Jaar van het Fonds Gehandicaptensport Benjamin Huizinga. Op de foto poseren de trotse spelers naast voorzitter van de KtK loop Jaap Duit.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

1 Reactie op “Klap tot Klaploop en SJS G Voetballers helpen elkaar

  1. ik ga het ook proberen te doen de 5 kilometer in ieder geval eerst goed oefenen maar zou absoluut super zijn als ik het haal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.