Direct naar de inhoud.

Wijkinloop Stadskanaal Noord over de WMO

  • door:
  • op:

Wijkinloop
STADSKANAAL – Bewoners van Stadskanaal Noord kunnen maandagochtend 20 maart tussen 10.00 -12.00 uur weer terecht voor de wijkinloop in buurtcentrum Noordstee.

De wijkinloop is een plek voor ontmoeting en wegwijzer voor diensten en activiteiten in de wijk. Aan de koffietafel is elke week een organisatie te gast om te vertellen over hun bezigheden in de wijk. Deze keer is dat de gemeente Stadskanaal die uitleg geeft over de WMO.

Het maatschappelijk doel van de WMO is ‘meedoen’. De wet moet ervoor zorgen dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen en kunnen meedoen in de samenleving. De WMO regelt ook de hulp bij het huishouden en zorgt voor goede informatie over de ondersteuning die mensen kunnen krijgen.

Het buurtcentrum is gevestigd aan de Berkenstraat 2d in Stadskanaal.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal