Direct naar de inhoud.

Optreden Thijs Pot in cultuurhuis Odeon in Tweede Exloërmond

  • door:
  • op:
Thijs Pot

STADSKANAAL – The Voice-finalist Thijs Pot geeft op 8 april a.s. 2 unieke en intieme concerten in het voormalig Gereformeerd kerkgebouw in Tweede Exloërmond, tegenwoordig beter bekend als cultuurhuis Odeon.

Jasper Stuut zal hem begeleiden op piano en gitaar. Zowel ’s middags om 15.00 uur als ’s avonds om 19.45 uur worden deze concerten gehouden. Het avondconcert is al helemaal uitverkocht!  Voor het middagconcert zijn echter nog enkele kaarten verkrijgbaar. In totaal zijn er slechts 130 kaarten beschikbaar.

Wees er dus snel bij, zodat je nog een plekje kunt bemachtigen. Kaarten kun je bestellen via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/thijspot842017m

 

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal