Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jamsession op 1 april in Stadskanaal

Jamsession on Tour

STADSKANAAL – Op zaterdag 1 april wordt er bij Partycentrum Gossen in Stadskanaal een Jamsession gehouden. Iedereen die altijd al eens in een band heeft willen spelen of gewoon wil laten horen wat hij of zij kan, is hier van harte welkom.

Het team van Jamsession on Tour organiseert regelmatig Jamsessies op steeds een andere locatie. Stadskanaal stond al enige tijd op het verlanglijstje.

Een locatie is echter zomaar niet gevonden. FaceBook bracht Roy McKaren van Jamsession on Tour en Joop Gossen een paar maanden geleden bij elkaar. Beide heren waren razend enthousiast en er werd meteen een datum geprikt.

Zaterdag 1 april vanaf 21.00 uur is het zover. Akoestisch, elektrisch, alle stijlen, alle niveau`s. Iedereen is welkom! Misschien wel dé gelegenheid je muzikale talent te delen met het publiek andere muzikanten. Neem, bij voorkeur, je eigen instrument mee. Soms ontstaan er op zo`n avond hele bijzondere creaties.

Joop Gossen: “Ik vind dit geweldig! Gezellig muziek maken met elkaar terwijl iedereen op z`n gemakje kan kijken en luisteren. Entree vragen we niet. Liefhebbers moeten gewoon binnen kunnen lopen. En als het een succes blijkt, is het wat mij betreft een blijvertje.”

Jamsession on Tour bij Partycentrum Gossen, Hoofdstraat 118 te Stadskanaal.
Kijk voor meer info op www.facebook.com/jamsessionontour/

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.