Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Shantykoor “de Scheepsjoagers” neemt u mee naar vroeger

Shantykoor “De Scheepsjoagers” Muntendam.

MUNTENDAM – Op zaterdagavond 8 april a.s. kiest het shantykoor “de Scheepsjoagers” uit Muntendam op haar jaarlijks donateursconcert voor een informatieve insteek. Onze Veenkoloniën staan tijdens dit concert in het middelpunt. De aandacht gaat vooral uit naar de aardappelmeel- en  strokartonindustrie en de scheepvaart. Een gezellig avondje terug naar vroeger.

Dit alles wordt op muzikale wijze vertaald door shantykoor  “de Scheepsjoagers” Dit aan de hand van maar liefst 25 liedjes. Ook worden op twee grote  schermen naast het podium  foto’s uit die periode  getoond. Dit alles om de sfeer van vroeger nog meer op te roepen. Het koor is al weken bezig met het instuderen van een flink aantal nieuwe liedjes, maar ook oude bekende liedjes zullen ten gehore worden gebracht.  Een avondje vol gezelligheid, waarbij het  koor natuurlijk weer onder leiding staat van Nico Dijkman.

Het concert begint om 19.30 uur (zaal open 18.30 uur) in de Menterne” te Muntendam.
De entreeprijs is €7,50 p.p. maar voor donateurs is de entree gratis.
Kaarten zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar in “de Menterne”.(tel. 0598-616676)

Na afloop van het concert zal  onze huisband “The Music Friends” optreden en kunt u onder het genot van een hapje en drankje nog even nagenieten en ook nog even met de voetjes van de vloer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.