Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

ABBA Tribute in VanSlag

Abba Tribute Band Abba Sensation (F: VanSlag)

BORGER ODOORN – Samen met Queen bepaalde ABBA het muzikale gezicht van de jaren zeventig. Agneta, Björn, Benny, en Frida treden zelf allang niet meer op, maar gelukkig is er een alternatief. Op zaterdag 15 april staat ABBA Tribute op veler verzoek voor het tweede achtereenvolgende jaar in Cultuurpodium VanSlag in Borger. ABBA Tribute is haast niet van het ‘echte’ ABBA te onderscheiden.

ABBA Tribute brengt alle nummers live. De twee zangeressen worden begeleid door vier ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de background zang voor hun rekening nemen. Natuurlijk in kleding uit de jaren ‘70 en zelfs originele zoals ABBA deze destijds droeg.

ABBA had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten en een prachtige show, plus twee mooie dames met gouden stemmetjes. Terug in de tijd met ABBA Tribute met Dancing Queen, Mamma Mia, Waterloo en vele andere hits.
Aanvang 21.00 uur. Meer info op www.vanslag.eu.

(Ingezonden)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.