Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Komt u ook naar de Ideeënmarkt Oude Pekela Centraal?

Foto: Gemeente Pekela

OUDE PEKELA – Op zaterdag 22 april 2017 organiseert de gemeente samen met ondernemers uit het centrum een ideeënmarkt. Sinds februari kunnen er al ideeën worden aangeleverd voor het ontwikkelingsplan Oude Pekela centraal. Deze ideeën worden tijdens de markt getoond en besproken. Zaterdag is de laatste dag waarop er nog ideeën kunnen worden aangeleverd! De ideeënmarkt is van 15.00 – 18.00 uur in De Helling. Iedereen is van harte welkom.

Wethouder Hennie Hemmes: “Het centrum van Oude Pekela wordt opnieuw ingericht samen met inwoners, ondernemers, verenigingen en andere belanghebbenden; ofwel veur&deur Pekel. Het college heeft hier nadrukkelijk voor gekozen, omdat zij het belangrijk vindt dat deze mensen meedenken en meepraten. Het is en wordt hun plek. Zaterdag is de laatste dag dat er door belangstellenden en belanghebbenden ideeën voor het centrum kunnen worden aangeleverd. Hierbij nodig ik iedereen persoonlijk uit om langs te komen”.

Hulp bij het schetsen van uw idee
Heeft u een idee, maar bent u minder goed in het uitwerken hiervan. Geen probleem! Tijdens de ideeënmarkt lopen meerdere landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen rond die graag uw idee terplekke samen met u uitwerken. Heeft u geen idee voor het centrum, maar wilt u wel graag meepraten en denken over de ideeën die zijn ingediend, ook dan bent u van harte welkom!

Kinderactiviteiten
Op zaterdag is er van alles georganiseerd voor kinderen in en bij De Helling. Er is een springkussen, een ballonnenman en kinderen kunnen zich laten schminken. Uiteraard kunnen ook kinderen hun ideeën kwijt! Er zijn viltstiften, kleurpotloden en papier beschikbaar!

Ingezonden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.