Direct naar de inhoud.

Informatiemarkt TSN-Team Pekela in de Binding Oude Pekela

  • door:
  • op:
TSN-Team Pekela (Foto: Herman Alink)

OUDE PEKELA – Voor de eerste keer hield het TSN-Team Pekela vrijdagmiddag in Mfc De Binding een informatiemiddag over verpleging en verzorging, palliatieve zorg, personen alarmering, ziekte van Parkinson en dementie.

Ook was de heer Brink van de Apotheek Nieuwe Pekela voor vragen over het baxtersysteem. Dit is een systeem bedoeld voor mensen die meerdere geneesmiddelen gebruiken op verschillende momenten op de dag. De middelen worden per week in zakjes verpakt en het enigste wat u moet doen steeds op het goede moment het bovenste zakje op de rol af te scheuren. Het bedrijf eMJe legde uit wat voor hulpmiddelen er zijn voor het aan- en uittrekken ban steunkousen. Vegro was aanwezig voor informatie over allerlei hulpmiddelen en kon men het gebruik van een rollator uittesten.

Er kwamen zo’n 50 belangstellenden af op dit evenement. Voor een 1e keer was het team tevreden.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal