Direct naar de inhoud.

Keepersdag Boy Nijgh voetbalschool groot succes

  • door:
  • op:

Boy Nijgh Keepersdag bij SC Stadskanaal
STADSKANAAL – Keepers van vv Nieuw Buinen, SJS, HOC, De Treffers ’16 en de gastheer SC Stadskanaal namen vandaag, 28 april, deel aan de 3e Boy Nijgh Keepersdag.

In de ochtend werden in kleine groepjes diverse keepers oefeningen gedaan en na de lunch werd in ontspannen sfeer onder het aanwezige zonnetje het middagprogramma afgewerkt met diverse spelvormen.

Stefan van der Lei
Grote ogen bij de diverse keepers toen ineens Stefan van der Lei, 2e keeper van FC Groningen het veld op kwam lopen. Stefan mocht een van de keepers gelukkig maken met een VIP arrangement voor een wedstrijd van de Groninger voetbalclub voor het seizoen 2017-2018. Daarna was er een fotomoment met alle keepers.

Het middagprogramma werd voortgezet met een penaltyreeks op Stefan, waarbij een aantal zich tot winnaar mochten kronen! Vanzelfsprekend lieten de keepers hun held niet eerder gaan voordat de nodige shirts, schoenen en keepers-handschoenen voorzien waren van een handtekening.

Over de Keepersdag
De Boy Nijgh Keepersdag is onderdeel van de Boy Nijgh voetbalschool die onder de vlag van SC Stadskanaal valt. Als doel stelt de voetbalschool dat iedereen in contact moet kunnen komen met de voetbalsport. Alle activiteiten worden gratis aangeboden en worden mede mogelijk gemaakt door sponsoren.

(Ingezonden)



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal