Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Liedboekmiddag ‘Tussen Pasen en Pinksteren’

Front Faber en Dienes orgel, Grote Kerk Veendam (Marjan Pierhagen)

VEENDAM – Op zaterdag 13 mei is er van 14.00 tot 16.45 in de Grote Kerk aan de J.G.Pinksterstraat 5 te Veendam een liedboekmiddag, deze keer rond liederen die passen in de periode tussen Pasen en Pinksteren.

In 2013 is in veel protestantse kerken een nieuw liedboek met ruim 1100 liederen in gebruik genomen. Daar is veel nieuw materiaal bij, en de liedboekmiddagen zijn een leuke manier om stapsgewijs kennis te maken met nieuwe vormen, teksten en melodieën. De liedkeus en de begeleiding is in handen van organisten Gert Jan Farenhorst en Wim van de Laar. Bij de liederen zijn korte toelichtingen en er zijn twee pauzes om de stem even rust te geven.

Ieder die het leuk lijkt om mee te komen zingen is van harte welkom. Kaarten zijn vooraf en aan de zaal te koop. Info en opgave via liedboekdagen@pknveendam.nl of via (0598) 613308.  Kosten (‘all-in’): € 5,00 / 7,50. Op 4 nov. is het thema ‘oude psalmen in een nieuwe jas’.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.