Direct naar de inhoud.

Singer Songwritersavond in Ontmoetingscentrum Semsstraatkerk

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Op zaterdagavond 6 mei wordt in Ontmoetingscentrum Semsstraatkerk aan de Semsstraat 2 in Stadskanaal een Singer Songwriter Avond gehouden. Op uitnodiging treden op Jeff Hayman, Jan Bresters en Mirjam Zuiderveld. Mirjam wordt muzikaal begeleid door gitarist Pieter Nanuru. Het eerste nummer wordt om 20:00 uur gespeeld. De entree bedraagt 7,50 euro.

Jeff Hayman: Afkomstig uit Mandurah, West Australië, geeft als singer-songwriter ruwe, zielvolle optredens. In 2008 vestigde hij zich in Nederland om met zijn Nederlandse vrouw een gezin te stichten en sindsdien speelt en schrijft hij hier.

Jan Bresters: (Mental Shark Bite, The Anti-D’s) uit Stadskanaal kreeg in een te lange zomervakantie in 2009 een gitaar zodat hij wat te doen had. Geïnspireerd door The Velvet Underground en het album ‘4’ van de band Johan schreef hij zijn eerste nummers, nam demo’s op met een Skype headset en stuurde deze op naar de School voor de Kunsten in Groningen. Hij werd aangenomen en leerde er onder leiding van Jan Henk de Groot zijn nummers te verbeteren.

Mirjam Zuiderveld: In 2011 kreeg Mirjam de allereerste Ab Sligter Award uitgereikt voor haar zelfgeschreven nummer ‘Rush’. De jury van muziekcafé de Amer prees Mirjam om de eenheid tussen het nummer, het achterliggende verhaal en het gevoel dat ze wist over te brengen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal